Tuesday, January 01, 2013

la table de david 2005


La Table de David
Cuisine du Monde a la Mode de Chez Nous

Nos Spécialités
Jambalaya (La Nouvelle-Orléans, États-Unis)
Ma Po Do Fu (La Chine)
Split Pea Potato Soup (L'Italie)
Basil Chicken (La Thaïlande)
Noodles - stir-fried with beef and black beans (La Chine)
Satay With Peanut Sauce (L'Indonésie)
Beef Fillets Cooked In Wine (L’Italie) and Pasta with Roquefort Béchamel 
Ginger Chicken (La Chine)
Beef Stew Noodles (La Chine)
Bistro-Style Rib Eye Steak (La France)
Chicken Saltimbocca A La Marsala (L’Italie)
Merlot-Braised Chicken Involtini (L’Italie)
Sole Rolatini (L’Italie 1Q05)
Beef Enchiladas and Mexican Rice (Le Mexique 3Q05)
Chicken Sauté Meunière (La France)
Butterflied Roast Chicken with Potatoes (États-Unis)
Spice-Rubbed Flank Steak (États-Unis)
Beef Chow Fun (La Chine)
Napolitano Beef Ragu (Stracotto - Italian Pot Roast)
Mushroom Pesto Guanciale (L’Italie)
Hot and Sour Tofu Soup (La Chine)
Buccatini All’Amatriciana (L’Italie)
Les Entrées
Tomato-Ginger Soup (La Chine)
Carrot Ginger Soup (La France)
Leafy Salad with Mustardy Vinaigrette (La France)
Potato Leek Watercress Soup (La France)
Kerala-style Fried Tomatoes (L’Indie)
Potato Gnocchi with Butter and Prosciutto (L’Italie)
Drooling Gnocchi (L’Italie)
Pasta with Cilantro Pesto (Fusion)
Polenta with Fontina and Mushrooms (L’Italie)
Bruschetta de tomate  (l’Italie)

1 comment:

Unknown said...

New regulars:
* Them (chicken milanese with prosciutto)

* That and those (roast chicken with sliced potatos)

* Classic Pot Roast with gravy